van Ruisdaelstraat 37, 7731 SW Ommen

Over mij

Over mij

Wie is Jonathan

Over mij

Jonathan is geboren en getogen in Engeland. Hier heeft hij een opleiding tot meestermeubelmaker gevolgd in Engeland. Na enige jaren werkzaam geweest te zijn als meubelmaker besloot hij zijn passie voor kunstgeschiedenis en – restauratie te volgen. Hij werd toegelaten aan het gerenommeerde West Dean College, School for Restoration aan de University of Sussex. Hier specialiseerde Jonathan zich in de restauratie van antieke meubelen uit de 17e en 18e eeuw. Aansluitend kreeg hij een baan bij het bekende Engelse veilinghuis Sotheby’s.

Na een aantal jaren miste Jonathan de dynamiek van het creëren van nieuwe meubelstukken. Daarom bundelde hij zijn ervaring als restaurateur met die van het maken van interieur voor een Britse producent in Vietnam. Hier was hij verantwoordelijk voor het managen van de productie van replica antieke meubelen en de kwaliteitscontrole.

Begin deze eeuw kwam Jonathan naar Ommen. Al vrij snel startte hij zijn eigen bedrijf. Hij ontwerpt en maakt interieur voor de particuliere- en zakelijke markt. Daarnaast is hij werkzaam als restaurateur. Inmiddels heeft hij vele opdrachten verricht voor klanten in Nederland en in het buitenland.

Dankzij zijn uitmuntende kennis van stijlen, technieken en materialen is hij in staat tot het ontwerpen en maken van interieur dat op meer dan alle fronten voldoet aan de wensen van zijn opdrachtgevers.